Torsdag, 15 februari

Den nya sängen har kommit och är nu monterad och klar för första natten att sova i. Jag provlåg den faktiskt redan i eftermiddag och slumrade till i en halvtimma. Vi klickade direkt, sängen och jag, vilket gör att jag känner mig helnöjd över inköpet. Dyr var den visserligen men säljaren påstod att den ska hålla i tjugofem år. Nästa gång det är dags att köpa ny säng är jag alltså närmare åttio år. (Det blev en konstig tanke. Jag tycker att vi lämnar den snabbt.) Det finns egentligen bara en enda nackdel med sängen så som jag kan se det nu och det är att har man väl lagt sig i den vill man inte gå upp.

2 reaktioner till “Torsdag, 15 februari”

  1. En riktigt bra säng ska inte underskattas! Vi köpte Carpe Diems ställbara sängar för två år sedan. Väldigt dyra men ack så sköna!

Kommentarsfunktionen är stängd.