Söndag, 10 december

Vi tänder det andra ljuset i advent och utanför köksfönstret singlar snöflingor sakta ner. De blir liggande kvar på altandäcket och bildar snart ett orört vitt fluffigt täcke. Solen ser ut att vilja tränga igenom det moln med snö som nu passerar. Jag hoppas i så fall att kylan underifrån ska låta den snö som fallit ligga kvar trots solsken. Det vore det optimala. Jag känner en längtan efter att ta med mig kameran och gå ut och fotografera. Det var ett tag sedan nu.

Headern till denna blogg, en bild tagen ute vid Hindens Rev, tänker jag nu byta ut mot något annat. Kanske mot den bild jag tog igår kväll på en servett jag lagt fram till den middag jag åt. Jag skar till bilden och ändrade om dess färger och det blev ett ganska kul mönster. Ja, jag tror att jag tar och testar om den kan passa in här.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s