Tisdag, 28 november

»Du ser pigg ut idag, Anna.« Det var en kollega till mig som tidigare idag yttrade de orden, och så lade hon till något om att hon noterat det direkt när hon såg att jag kom gående emot henne i morse. Och när hon sade det så, ja, jag insåg då att jag faktiskt känner mig mer stärkt än vanligt. Tänk att det kan göra så mycket bara att få ur sig ”det där som trycker”. Nu låter det kanske som om jag har skällt ut någon men så är det inte alls. Jag har bara talat ut om det som varit och att det inte längre är hållbart att fortsätta på detta vis. Ingenting har egentligen hänt efter det men jag känner ändå en lättnad inom mig. Fast om någon nu skulle tro att jag tänker låta det bero med bara det, då tror någon fel.

2 reaktioner till “Tisdag, 28 november”

    1. Ja, det kändes riktigt bra när jag väl tagit tag i detta och med facit i hand borde jag ha sagt ifrån för länge sedan. Men det är lätt att vara efterklok.

Kommentarsfunktionen är stängd.