Måndag, 27 november

Det händer inte mycket just nu. Äta, sova, jobba och så gå ut med Lille M där emellan. Här i bloggen har jag nu lagt in Bokåren 2016 och 2017. Nej, det händer som sagt var inte mycket just nu.

Fast jag har läst en del. Igår läste jag klart Åsa Hellbergs bok, Gloria. Den bjöd på både romantik och dramatik, och slutet på boken har hon fått till riktigt bra denna gång. Nu ska jag läsa en helt annan typ av bok. En psykologisk spänningsthriller – Andras döttrar – skriven av Amy Gentry.

2 reaktioner till “Måndag, 27 november”

  1. Jag läser gärna spänningsromaner men även feelgood gillas. Just nu behöver jag besöka bibblan för böckerna sinar…

    God tisdag!

    1. Jag tror att avståndet mellan oss är ganska långt, annars kunde du ha kommit hem till mig och lånat också. Här svämmar nämligen bokhyllan över av både lästa och olästa böcker. /God Tisdag! ☺️

Kommentarsfunktionen är stängd.